معرفی

کدام نوع دستگاه لیزر موهای زائد موثر خواهد بود؟

لیزر فع موهای زائد

اگر نمی‌خواهید هزینه بالایی برای خرید دستگاه لیزر موهای زائد با عملکرد ضعیف صرف کنید، که در نهایت باعث عدم فروش یا بدنامی شما شود، لطفاً 3-4 دقیقه برای خواندن مطالب زیر وقت بگذارید. در ارتباط با اینکه چه نوع دستگاهی برای رفع موهای زائد واقعاً مؤثر خواهد بود و همچنین نکات کلیدی در مورد نحوه شناسایی هنگام خرید به تفصیل توضیح داده خواهد شد؛ نکاتی که فروش و شهرت بیشتری برایتان در بازار زیبایی به ارمغان خواهد آورد.

معتقدم هر تاجر عاقلی مطمئناً مایل به استفاده از دستگاه رفع موهای زائد باکیفیتی است که مزایای طولانی مدتی ایجاد کند، اما اطلاعات تبلیغاتی اغراق آمیز و شرایط بد بازار، باعث تشدید اختلال در هدف این مشاغل می شود‌.
در حال حاضر محبوب ترین روش های رفع موهای زائد در بازار عبارت اند از:

  • دستگاه IPL که پالس نوری شدید ایجاد میکند و یک نور مرکب مرئی شامل طول موج های مختلف متشکل از نور مرئی و نور مادون قرمز است که در محدوده طول موج ۴۷۵ تا ۱۲۰۰ نانومتر قرار دارد؛ صرف نظر از نور مرکب، نور رنگی یا فوتون، به همه این طول موج ها IPL گفته می شود.

 

  • دستگاه “فوتون” که خود به سه نوع IPL، E-Light و OPT تقسیم می شود. در واقع به طور خلاصه، IPL نسل اول است، E-light یک نسخه ارتقا یافته از IPL و متعلق به نسل دوم است، OPT یک نسخه ارتقا یافته از E-light و متعلق به نسل سوم است. تکنولوژی رفع موهای زائد با فوتون خالص مدت هاست از بازار حذف شده است و در حال حاضر بیشتر از دستگاه رفع موهای زائد OPT استفاده می شود.

 

اصلی ترین تفاوت بین E-light و OPT، استفاده از فناوری “موج مربعی مسطح” است. با استفاده از این تکنولوژی، شاهد پیشرفت روند حذف موهای زائد در ابعاد وسیع تر و در زمان کمتر هستیم؛ در اصل E-light همان عملکرد پروب کریستال را نشان می دهد. در حالی که OPT یک اصطکاک لغزشی ایجاد میکند و با استفاده از آن می توانید موهای یک پا یا دست را کامل بردارید. بنابراینOPT کارآمدتر و راحت تر از E-light است و به اندازه آن دردناک هم نیست. همچنین، سیکل درمانی کوتاهتری دارد. می توان گفت در تکنولوژی IPL یا پالس نوری شدید، OPT بهترین انتخاب برای حذف موهای زائد است.

لیزر:

دستگاه لیزر موهای زائد تنها در یک طول موج، بصورت منسجم و همسو نور ساطع می کنند (همه فوتون ها و امواج نوری به طور موازی و در یک جهت منتشر می شوند). استفاده از لیزر مطلوب تر از تکنولوژی پالس نوری شدید است، چرا که بصورت خاص برای یک جزء از پوست (فولیکول مو) طراحی شده است.

عامل مربوط به این اثر، “انرژی جذبی موثر” است. اگر فولیکول مو ملانین جذب نکند، حتی با وجود انرژی بالا و طول موج کوتاه، رفع موهای زائد بی فایده خواهد بود. داده های تجربی بالینی نشان می دهد برای رفع کارامد موهای زائد، لیزر باید در محدوده طول موج ۸۰۸ تا ۸۱۰ نانومتر و IPL باید بیش از ۶۴۰ نانومتر باشد.
پالس نوری شدید (IPL)، با توجه به ویژگی هایی که دارد اعم از خاصیت چند طول موجی و منبع نوری با باند گسترده، اثربخش بوده اما اثر آن ضعیف و کند است و تنها بخش کوچکی از نور توسط فولیکول مو جذب می شود‌. با این حال، لیزر می تواند منحصراً توسط فولیکول مو جذب شود و بر سایر بافت های پوست تأثیری نخواهد گذاشت.

اثربخشی رفع موهای زائد:

 

لیزر دایود ۸۰۸ > IPL < E-light < OPT

استفاده از IPL برای حذف مستقیم موهای زائد بسیار چالش برانگیز است؛ چرا که ممکن است اثربخشی کمتر و اثرات نامطلوب پوستی داشته باشد. منبع نور طیف گسترده ای دارد و چندان خالص نیست و دارای انواع مختلفی از نور مانند اشعه ماوراء بنفش است. در کاربردهای پزشکی، از یک سری از فیلترها برای پاکسازی کردن اشعه مضر استفاده می شود؛ با این حال، اگر فیلتر برای مدت طولانی استفاده شود یا کیفیت فیلتر نامطلوب باشد، به آسانی باعث بروز پیامد هایی نظیر: تجمع رنگدانه ها بصورت مستقیم در پوست، PIH، قرمزی و تاول ناشی از پرتوهای فرابنفش می شود‌. از آنجا که IPL دارای طول موج های متعددی در گستره ی ۴۷۵ نانومتر تا ۱۲۰۰ نانومتر است، انرژی متمرکز نیست، در نتیجه اثربخشی رفع موهای زائد چندان مطلوب نخواهد بود و اشباع رنگ نیز به راحتی رخ می دهد؛ بنابراین به تدریج با لیزر دایود جایگزین می شود. از این رو ما خدمات تعمیر دستگاه لیزر دایود را به صورت تخصصی ارائه میدهیم.

در نهایت، لیزر موهای زائد به تدریج جایگزین سایر روش های رفع موهای زائد خواهد شد و شهرت و اعتبار خوبی کسب خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *